It's so lovely


Allt känns bara så j-vla bra....Okej inte allt.. Men allt med S, känns helt jävla braaaa... Visst.. jag får inte vara med henne nu, vilket suger apkuk.. Men .. Det viktigaste är iaf att vi har varandra... och att allt känns riktigt bra.

Jag är lyckligt lottad som har hittat en person jag älskar av hela mitt hjärta, och som dessutom älskar mig tillbaka.
Jag är lyckligt lottad som har hittat världens bästa (jag är ledsen ni andra, men jag hittade den bästa).
Idag är det 10 månader sen det blev vi.. Och jag är lyckligare än någonsin förr.
Allt, pga dig älskling.



Tack för att du vill vara min...

Jävla lupon!


I Stockholm finns det många jävligt skumma människor. I snitt fler än i alla andra städer, garanterat.
Vissa dagar i Stockholm är riktigt traumatiska pga att man får se saker man aldrig trodde man skulle få se och som man vet kommer finnas kvar där på näthinnan i många många år framöver.

Innan jag skulle kliva på min buss, så går jag förbi en tant. I ögonvrån ser jag något. Jag var inte riktigt säker på vad det var jag såg, för att det var så osannolikt att det var just det jag såg. Och jag bad verkligen till gud att jag hade sett fel.
Jag klev på bussen och där bad jag till gud en andra gång, och sa "snälla gör så att hon sätter sig någonstans där jag inte kan se om jag tidigare såg rätt". Gud satt tyvärr upptagen i möte hela dagen, så han skulle återkomma senare, enligt hans sekreterare.
Tanten satte sig snett framför mig, och även fast jag försökte dra bort mina ögon, och vinkla dom åt ett annat håll... så sögs dom dit.. De sögs mot hennes haka.. och det jag såg... . Det var det värsta jag sett i hela mitt liv.. Och mina vänner, tro nu inte att jag överdriver.. jag önskar att jag gjorde det.. Men det gör jag inte.
TANTJÄVELEN HADE ca 4 stycken, 3 CENTIMETER LÅNGA, VITA HÅRSTRÅN PÅ HAKAN!!!
De var liksom så långa att dom började locka sig?!?

Medan jag kände hur spyorna nästan kom upp från min mage så blev jag så jävla förbannad på mig själv. VARFÖR I HELVETE TITTADE JAG ?!?! Det var ju precis dom där hårstråna jag trodde att jag tidigare sett, men som jag inte ville se, och som jag hoppades att jag inte sett!


Fy fan vad äcklad jag blev!

RSS 2.0