P&L 2009



Imorgon åker jag till Peace and Love!
HELL YEAH!=D

Sala here I come


Om 6 timmar ska jag gå upp.. jag är inte ett dugg trött.. låg i sängen nyss och försökte sova men det gick verkligen inte så då tänke jag att jag lika gärna kunde sätta igång datorn och skriva ett blogginlägg.

Jag åker till Stockholm imorgon (tisdag) och slaggar hos farsan över natten och sen på onsdag så åker jag till Sala. Det ska bli jättekul att träffa alla vänner och familjen och jag hoppas att vädret blir bra och att jag får en underbar vecka där=)

Nu orkar jag inte skriva mer.


Nu ska jag gå och headbanga så jag blir snurrig, faller ner i sängen och sen somnar sött
/C



Det blåser på månen



Eller rättare sagt. Det blåser i Skåne. Jag som är ifrån mellersta Sverige från början är inte van vid sådan blåst som det är härnere. Inte för att det aldrig brukar blåsa där, men här blåser det definitivt oftare och vindarna är garanterat starkare vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på att Helsingborg där jag bor, ligger precis vid havet.

Idag tar många studenten här och sämre väder kunde de knappast få. Det regnar och det blåser. Att det blåser är egentligen en underdrift för i min värld så kallar jag sådan här blåst för storm. Studenternas vita klänningar kommer bli genomskinliga av vattnet, deras nyinköpta klackskor kommer bli smutsiga av de skitiga vattenpölarna på marken och deras kroppar kommer knottra sig och skaka pga att de är så nedkylda.

Det är rätt lustigt med väder egentligen och hur otur man kan ha med vädret. På min student för 3 år sedan (herregud! var det så länge sen?) så hade vi strålande sol och värmen var påtaglig medan studenterna i år kommer ångra att de inte satte på sig galoonbyxor och gummistövlar samtidigt som de flyger runt i luften som plastpåsar.

Men grattis till alla studenter och speciellt grattis till S då, eftersom hon är den enda jag känner som tar studenten här i vindarnas stad.


Nu ska jag gå och äta tacopaj utan tacokrydda eller paj till frukost, mums!
/C

Sverige - Malta




Ikväll måste Sverige vinna och när vi möter ett lag som MaltaSKA vi vinna.

I kvällens match finns tyvärr inte Henrik Larsson eller Johan Elmander med pga dödsfall i familjen respektive skada. Chippen har blivit petad till min och förmodligen många andras stora glädje. Däremot ska Lars Lagerbäck envisas med att ha med Kim Källström vilket gör mig extremt irriterad. Anders Svensson är tillbaka från skada och det jublar jag inte heller över. Men Kim och Anders, snälla snälla snälla – Motbevisa mig!

Det är dags för Sverige att göra mål eftersom vi inte lyckats gjort det på sisådär 300 år (okej jag överdriver lite, men ändå). Men jag tror att bara vi får in den där första bollen så att laget får lite självförtroende, så kommer de andra börja rulla in.

KOM IGEN NU SVERIGE!!!


Nu ska jag gå och börja skriva på ett uppror att Lars Lagerbäck ska avgå med omedelbar verkan.
/C

Choose Life




"Välj livet. Välj jobb.
Välj karriär, en familj.
Välj en jävligt stor TV.
Välj tvättmaskiner, bilar, CD-spelare.
 Välj god hälsa. Låg kolestorolhalt och tandförsäkring.
Välj återbetalning av lån.
Välj hem. Välj vänner.
Välj fritidskläder och matchande bagage.
Välj en tredelad kostym på avbetalning.
Välj att göra det själv och undra vem fan du är på söndagsmorgnarna.
Välj att se förslöande hjärntvättande nöjesprogram medan du stoppar munnen full med skräpmat.
Välj att ruttna bort i slutet av allt, i ett eländigt hem som inte är något mer än en pinsamhet för de själviska bratsen du har uppfostrat att ersätta dig.
Välj din framtid. Välj ditt liv.

Men varför skulle jag vilja göra något sådant?
"



Från filmen Trainspotting, en väldigt väldigt annorlunda film.


Nu ska jag gå och knåpa ihop mitt eget filmmanus
/C

Europaparlamentet

Jaha… Matchen igår gick skitdåligt och vägen till att få spela VM blir smalare och smalare. I stort sätt så måste Sverige vinna resterande 5 matcher för att lyckas ta sig vidare samtidigt som Ungern och Portugal måste spela dåligt i sina kvarvarande matcher.

 Idag är det Europaparlamentsval och även om jag inte är jätteinsatt så ska jag självklart rösta och det tycker jag att alla andra också borde göra. När vi faktiskt har en möjlighet (om så än liten) att påverka så tycker jag vi ska ta vara på den. Man ska ju även kryssa i en person som man tycker ska hamna i Europaparlamentet och eftersom jag inte visste något om de människor man kan välja bland så youtubade jag de tre personerna från partiet jag kommer rösta på, Socialdemokraterna, som redan sitter i Europaparlamentet.

Jag hittade denna videon med Europaparlamentarikern Åsa Westlund, vilket avgjorde det hela. HAHA=)



Sen hade jag tur för hon visade sig ha mer vettiga åsikter. Jag kollade upp henne på Wikipedia och där stod följande:


”Åsa Westlund var ansvarig för kampanjen på socialdemokratiska partiets kongress
2001 för att homosexuella ska få rätt att adoptera barn. Hon vann med en rösts

övervikt över partiledningen och lagen är nu genomförd i Sverige. På socialdemokratiska
partiets kongress 2005 hade hon skrivit en motion om att äktenskapslagstiftningen
ska göras könsneutral, som hon drev igenom mot partiledningens vilja.”



Så idag den 7 juni röstar jag på Socialdemokraterna och Åsa Westlund i Europaparlamentsvalet.


Nu ska jag gå iväg och rösta och övertala alla på vägen att rösta som jag
/C

Heja Sverige!


Då var det äntligen dags för ödesmatchen,  VM-kvals matchen och den otroligt spännande matchen mot Danmark. Med tanke på hur det gick senast mot Danmark så känns det som att precis vad som helst kan hända. Jag är taggad till max!

Jag tror att Sverige vinner, bara allt fungerar individuellt hos spelarna. Jag har aldrig riktigt tyckt om Zlatan, just för att han aldrig kommer upp i samma klass i landslaget som han gör i Inter, eller någon av hans tidigare klubbar. Sverige har inte tillräckligt med bra spelare för att Zlatan ska kunna stå och vänta på boll vid motståndarnas mål och inte röra sig ett dugg.

Om jag var tränare i landslaget så hade jag gjort radikala förändringar i startelvan just pga det faktum att ingen på mittfältet gjort särskilt bra ifrån sig alls de senaste åren. Kim Källström, Anders Svensson mfl har kanske helt enkelt gjort sitt?

Men trots att jag inte är helt nöjd med spelarna så hoppas jag att de motbevisar mig idag och att de spöar skiten ur danskjävlarna!

 

Nu ska jag gå och kicka boll och sen sätta min egen startelva, som hade slagit alla lag enkelt
/C


Plastic surgery gone wrong

Är det något jag ångrar hittills i mitt liv så är det att jag inte lade ner mer arbete och fokuserade mer i skolan. Biologi, Fysik och Kemi var de värsta ämnena jag visste i skolan och jag sket fullständigt i de lektionerna vilket jag ångrar idag för är det något jag idag kunnat tänka mig att bli så är det plastikkirurg. Jag är oerhört fascinerad av att se hur man kan förändra folks utseenden, dels hur man kan få ett mindre vackert ansikte till att bli mer vackert men även hur människorna som väl börjat plastikoperera sig inte verkar kunna sluta. Men jag kommer aldrig bli någon plastikkirurg så därför får jag fortsätta förundras på håll.

I Hollywood så hör det till vardagen att man piffar upp sig med kosmetisk kirurgi. Alla har kanske inte lagt sig under kniven men en majoritet har i alla fall provat Botox eller Restylane. Problemet är dock inte att många opererar sig för att rätta till eventuella ”fel”. Problemet är att människorna i fråga inte kan sluta och efter en mängd olika operationer så är de fulare än de var innan de började.

Här är några exempel:

Nikki Cox (31),
känd från tv-serien Las Vegas

  

Donatella Versace (54), känd modedesigner

  

Mickey Rourke (57), känd från filmerna The Wrestler, Sin City mfl

 

Cher (63), känd sångerska

  

Lil' Kim (35), känd rappare

     

Lisa Rinna (46), känd från tv-serier som Days of our lives och Melrose Place

  

Ray Liotta (55),
känd från filmer som Goodfellas och John Q

  

Priscilla Presley (64), känd från filmen Nakna Pistolen men mest känd som Elvis fru

  


Jag tycker inte att det är någonting fel med att vilja göra en plastikoperation. Är man inte nöjd så är man inte och då är det väl bra att möjligheten att ändra sig, finns. Men det går ofta till överdrivt och istället för att bli vackrare så ser människorna konstgjorda ut. Och de som sprutar i sig en massa botox förstår jag mig inte på då deras personliga uttryck i ansiktet försvinner totalt.

Det finns otroligt många som opererat sig för mycket i Hollywood men jag lägger inte upp bilder på alla nu, det får komma fler vid ett senare tillfälle.


Nu ska jag gå och smörja in mitt ansikte med superlim för att få den rätta stela Hollywoodlooken
/C

Payback on Eminem



Eminem är rapparen som är ganska välkänd för att göra narr av andra celebriteter både i sina låttexter men även i sina musikvideor. Jag ska inte påstå att jag inte diggade med när han släppte ”Stan” eller ”The way I am” för en herrans massa år sedan, men när han ganska nyligen släppte en ny platta så känns alla dessa ”skojfriska” musikvideor ganska old school. På något vis är det liksom inte kul längre. Hur som helst, jag har sett honom i diverse tv-intervjuer och insett att pojkstackarn är så otroligt dryg och kan med största sannolikhet inte stava till ordet charm. Han är en sådan person som ska vara så cool hela tiden att man bara vill ta tag i hans axlar, ruska om honom och säga ”slappna av för fan!”.

         

För ett par dagar ägde MTV Movie Awards rum och då var Sasha Baron Cohen’s alter ego ”Bruno” där för att spexa loss. Jag kan väl inte påstå att jag tycker någon av Sasha Baron Cohen’s alter egon är speciellt roliga, det är helt enkelt för överdriven humor för min personliga smak men det han gjorde denna kväll var extremt roligt endast för att han gjorde det mot den ”stencoola” Eminem.

”Bruno” flyger genom salongen med hjälp av en vajer i taket, han hissas sedan ner och hamnar med röven rätt i Eminems ansikte. Det hade väl kanske inte varit så extremt roligt om det inte vore för att ”Bruno” har på sig någon typ av stringkalsonger viket gör att hans skinkor bokstavligen hamnar på varsin sida om Eminems ansikte. Eminem blir förbannad och säger ”Are you fucking kidding me?.. Are you fucking kidding me?”.. och några sekunder senare säger han till sitt entourage “Get this motherfucker off of me”. När de i sin tur lyckats fått bort “Bruno” och dessutom slagit på honom litegrann så stormar Eminem & co ut från arenan.








Detta är otroligt roligt just därför att Eminem under alla år drivit med kändis efter kändis men när det väl kommer till kritan så tål han inte själv att bli skämtad med. Den coola Eminem fick gå med dumstruten på huvudet med betoning på DUM eftersom att det hade varit fan så mycket coolare av honom om han bara hade skrattat åt det hela och suttit kvar.

Ni kan se hela klippet på: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5277401.ab


Nu ska jag gå till närmsta järnhandel för att köpa vajrar som jag sedan ska borra fast i mitt tak så jag kan flyga runt i min lägenhet precis som Bruno
/C

RSS 2.0