fan...


Alla dagar utan S har varit jobbiga... men idag är det en sån där riktigt förjävla jobbig dag.. Hatar detta .. S är tusentals mil ifrån mig och allt jag vill är att bara ha henne här .. om så bara för någon minut ..


FAN

Idol och icke tjocka kvinnor

[21:16]

Som ni har hört eller sett så är det finalen i Idol på tv just nu. Det står mellan Kevin och Alice och det spelar faktiskt ingen roll vem som vinner. Båda sjunger riktigt bra men sen är det klart att jag kanske håller lite mer på Alice som är en underdog i sammanhanget. Kevin har bättre röst rent sångmässigt men Alice röst faller mig mer i smaken, den är så skön på något sätt.

I förövrigt tänkte jag berätta att jag gick förbi ett gym idag.. Jag kollade in och på golvet låg ett 20-tal kvinnor/tjejer på mattor på golvet. De gjorde nå situps liknande .. och en sak slog mig. Varför är det aldrig några tjockisar på gymmen?
Det var ett 20-tal kvinnor/tjejer och ingen av dom hade något som helst överflöd av fett..: Så då kan man ju fråga sig.. Varför i helvete tränar dom? Okej dom kanske vill vara mer "fit" .. Men varför ser man aldrig dom som verkligen behöver gymma, på ett gym? Konstigt..
Vi tjockisar är för lata. Eller så vill vi inte gå dit just för att det bara är en massa vältränade människor där..  Man vill väl inte vara ensam med några kilo för mycket.


Sen kan jag ju också berätta att jag fick fetaste utskällningen idag av en alkis på bussen i min nya hemstad.
Han kallade mig dum i huvudet, trög och knarkare.

Jag känner mig så välkommen...

RSS 2.0