all i need is love



One year of pure happiness, one year of real love and the story continues...hopefully forever.




Så blir du en "rock star"




Det viktigaste av allt är attityden. Du ska vara lite halvstörig till sättet och i intervjuer ska du lägga
fram några lagom ironiska kommentarer till journalisten, helst med lite nedlåtande ton.
I många frågor ska du säga att du inte bryr dig ett skit, men du ska samtidigt ha svar på tal och framföra dina åsikter om du får några frågor om folk i samma bransch. Och de åsikterna ska mestadels ha en negativ klang.
När du får frågan om vad du har för influenser så ska du helst nämna de som ingen egentligen har hört talas om, ju fler som inte vet vem den nämnde är, desto bättre. Det finns vissa undantag dock. Det är okej att nämna Jimi Hendrix, Beatles, Led Zeppelin och Bob Dylan som influenser.
Du ska bråka med ditt skivbolag så mycket att du får sparken och din kommentar efteråt ska vara att de inte förstod din vision och att de bara bryr sig om kommersiellt skit.
Du ska festa ofta och inte sticka under stolen med att du testat diverse droger. När det gäller alkohol är det dock rött vin som gäller oftast, ren sprit om det ska festas till ordentligt. Vin är även något du ska dricka så fort du ska använda din kreativa sida. Att plinka på gitarren, röka en cigarett och dricka ett glas vin, är något som hör till din vardag.
Många tror att man måste trasha varenda hotellrum man befinner sig i, men faktum är att det räcker med att bara störa de andra hotellgästerna. Ha på för hög volym på stereon, ta in lite för många vänner i rummet, som dessutom alltid dricker lite för mycket. Alternativt låta några av dina vänner springa genom korridoren nakna samtidigt som de skriker och jublar högljutt.
Du får aldrig gå ut i media om att du hittat ditt livs kärlek, eller att du älskar din fru över allt annat. Ni måste ha den tysta överenskommelsen att så länge du är på turné, så gör du vad fan du vill, med vem du vill och media ska ofta bli påminda om hur många tjejer du faktiskt legat med. På varje paparazzibild ska du helst ha en ny tjej varje gång, alternativt ha väldigt många tjejer runt dig, alltid.


Vad jag vill få fram med den här texten är att alla jävlar som tror dom är nå rockstjärnor, är så jävla töntiga. De som tror
att de är så himla coola precis hela tiden, äcklar mig något så fruktansvärt mycket.
Och egentligen, är det inte fan så mycket coolare med en artist som är ödmjuk och trevlig, som stoltserar med sitt livs kärlek och som faktiskt är någorlunda tacksam för framgången?
Det tycker iallafall jag.



//C


Idol, idol, idol

Äntligen är Jesper ute. Men efter att alla sjungit, så kunde i stort vem som helst åkt ut. Majoriteten sjöng riktigt falskt och det tycker jag -som ni kanske vet- inte hör hemma i en topp10-final i Idol.

Jag har dock redan plockat ut mina favoriter. Och det var dom som sjöng minst falskt och som jag faktiskt tycker är sjukt bra.
Alice och Sepideh är för mig båda två, överlägsna alla andra.


Kolla på det här framträdandet av Alice. Fiiifaaan vad skön röst hon har!:D


I övrigt har jag inte så mycket att tillägga. De andra var bara helt värdelösa så, finns inte så mycket mer att säga om det.


Pz/C

that little thing made me cry my eyes out


Tjo!
De som känner mig vet att jag inte bölar i första taget om jag är ledsen eller så. Men de vet också att jag bölar lätt till tv-serier, sportevenemang och liknande. Jag själv är ju också naturligtvis medveten om detta.
Jag kan inte se ett Extreme makeover home edition-avsnitt, utan att börja böla i slutet när man ser hur glada människorna blir. Det är glädjen som jag har svårast för... alltså, det är glädjen som gör att jag får tårar. "Happy tears" så att säga.
Faktum är att det räcker att svenska landslaget i fotboll står och sjunger svenska nationalsången, så kommer tårarna så smått, för att sedan likna Niagarafallen.
Nu senast bölade jag åt ett klipp på Youtube. TÖNT!!! kanske ni tänker då. Men om ni kan se det här klippet utan att få en enda tår, då är ni helt oempatiska och helt okapabla till att se och känna med andras äkta glädje.

Det roliga är att jag bölar precis lika mycket varje gång jag ser det här klippet.




Annars vill jag bara tala om att jag saknar S, så otroligt mycket... även fast vi bara varit ifrån varandra i tre dagar.. så gör det fysiskt ont.. =/
Men snart kommer saker och ting ordna upp sig, jag har stora saker på gång.. och vad det är, berättar jag mer om en annan gång..
Ooh, vilken cliffhanger;)

Hej!!/C

Svenska folket = tondöva idioter

Ja alltså.. Ingen i Idol är superbra. Det finns ingen ännu som verkligen stått ut och visat att han/hon är en artist. Men nu svenska folket så ska vi ändå ta ett litet snack.
"En person som är tondöv kan inte höra små skillnader mellan olika ljudfrekvenser, toner, vilket resulterar i att man inte hör om en ton är falsk." (se wikipedia).

Igår röstade ni ut Rasmus. Hans framträdande var inte felfritt, men han var den som var tonsäkrast av alla.
Idag rösta ni ut Linda. Hennes framträdande var inte heller felfritt men hon sjöng bättre än många andra.

Jesper skulle ha åkt ut igår. Han var värdelös på scen, såg helt livrädd ut och dessutom sjöng han äckligt falskt.
Idag skulle Jenny ha åkt ut. Hon sjöng äckligt falskt hon också. Visst, vissa toner låter bra, men det är för många falska toner.

   
Linda åkte ut idag           
                   Jesper skulle ha åkt ut igår

Så nu gott folk ber jag er snällt.. att.. SLUTA VARA SÅ JÄVLA TONDÖVA!!!
Rösta ut dom som inte kan sjunga rent först, och efter det kan ni skaffa er favoriter och rösta precis som ni vill.

Det mest konstiga är nog att Sepideh höll på att åka ut, och hon var den som sjöng allra bäst


Den del av svenska folket som röstar i Idol, ni är idioter.

/C

RSS 2.0